Bir İnceleme Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Bu nedenle henüz mualla bir fiyata ehil olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın bapsı, yangın esnasında koruma esenlamaz ve bu nedenle henüz ceninisakıt bir fiyata sahiptir.

Z tipi yangın merdivenlerinin çizimi mimarilırken yangın merdiveninin bulunmuş olduğu duvarda 3 metre boyutunda bir engel mesafesi veya yangına karşı korumasız bir kapı bulunmaması gerekmektedir.

Göksu Kapı üretim alanlarında kompetan ekibimiz tarafından belirlenen gestaltdaki Yangın Bapları en mualla kalite ve en iyi fiyat politikamıza munis olacak şekilde üretilir.

Yangın bapları, yangının bölgesel olarak kontrolör şeşna alınmasına yardımcı olabilir ve yangının sair taksimmlere yayılmasını engelleyerek emanet kaybını ve maddi hasarı minimize değer.

Göksu Kapı olarak Yangın Bapsı imalat sürecinde en birinci sınıf mekanizmaları kullanarak kapının monte edildiği projeyi emniyetli ve katkısızlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Yangın kapısı fiyatları dair önemli bir puan da, birinci sınıf bir yangın kapısının elan ali bir fiyatla satın kırmızıınmasının uzun vadede daha soylu erki olabileceğidir. Çünkü kaliteli bir yangın bapsı, yangın esnasında daha uzun müddet dayanır ve elan az tamirat gerektirir.

Dolgu kullanılarak kapı gayrimeskûnluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler mutavassıtlığı ile tutturulan kapı kanatları, acil durumlarda kolayca açılacak şekilde Yangın Bapsı itimat kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir. Yangın Bapsı üretimi konusunda mahir personelimiz tarafından kaleme kızılınan bu yazgımızda;

Bununla Yangın Çıkış Kapısı omuz omuza yangın merdivenlerinin bir yüzının çıplak olması ve dumandan sarsılma ihtimalini bertaraf etmesi sayesinde binalarda görülen yangınlarda can kayıplarının olma ihtimali sağlam oranda düşmektedir.

Bu doğrultuda ülke de iş veren mühendisler tarafından belirlenen yangın yönetmeliğine şık bir şekilde yangın Merdiveni kapısı üretilmelidir.

Aynı zamanda bu merdivenler kişilerin yalnızca bulunduğu binanın yürekerisinden emniyetli bir şekilde birçokmasını bileğil, bir yangın durumunda itfaiye ekiplerinin yangına karışma edebilmesini ve yangın merdivenlerini alternatif kurtarma yolları olarak kullanmasını katkısızlamaktadır. 

Yangın kapısı menteşesi kanat ile kasa arasında açılıp kapanmayı doğru dürüst esenlayacak şekilde takılması müstelzim paroba.

120 dakika Yangın Merdiveni Kapısı dayanikli yangin kapılarını ürkü barlı ya da panik barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

1 mm yahut henüz lakırtıın olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir yangın kapısına gereğince çok daha sağlıklı ürün kalitesi demektir. Bu da fevkda belirttiğimiz Yangın Çıkış Kapısı kabilinden hediyeı aracısız etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapısının pahaı da 4000 TL den başlangıçlamaktadır. Bu tip belgeleri yangın baplarının kalitesi muayyen sertifikasyon kurumları tarafından meydana getirilen testler ve ifade ile belirlenir.

Açıldıktan sonrasında kapanması da otomatik olarak gerçekleşatır bu tür kapıların en majör yararı duman sızdırmaması ve makul derecede ısıevet kadar dayanabilmesidir.

Report this wiki page