2 Dakika Kural için Yangın Kapısı

Wiki Article

Siz de yangın kapısı fiyatları üzerine malumat kullanmak derunin sayfanın şeşnda mevcut formu doldurarak değerlendirme bırakabilirsiniz.

Çift kanatlı yangın kapısı binanın mimari konstrüksiyonsı özellikle yetişmek üzere yararlanma amacına ve kullanan erkek skorsına bakılırsa tasarlanan bapdır. Aynı anda birçok insanın kullanabileceği tarzda dizayn edilen çift kanatlı yangın kapıları, güçlü binalar ile aynı anda yüzlerce insanoğlunun bulunmuş olduğu düzenışdataş merkezleri, hastaneler, fabrikalar yahut okullar kabilinden binalarda yeğleme edilmektedir.

Sınırlı yükseklikte meydana getirilen binalarda yangın merdiveni zorunluluğu kal konusudur. Yaşanabilir durumlarda binaları terk buyurmak zor ve güvensiz olacağı bâtınin yangın merdiveni tasarrufı gereklidir.

Yangın bapsı acil çıkış yürekin kullanılacaksa o çağ zaruri koşulları / standartları sağlayan yani yangın metanet belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içerisinde yalıtım olarak taş yünü ve tuzakçıpan ıztırari olarak bulunmalıdır. Bapda kullanılan sac lakırtıınlığının da en az 1.

Yangın bapsı kilidi güvenlik kilidi olarak bilindik ve kapının dâhilen dışarıya hakikat açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçbeyıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında sağlıklı bir yol ile yerleştirilmesi, yangın çabucak yararlanmaı kolaylaştırır.

Yalnızca bapnın açılması görevini yerine getirmekle kalmayan Panik Bar aynı zamanda bapnın emniyetli olarak kapanmasını katkısızlar.

Yangın yönetmeliğinde anlatım edilmiş olduğu üzere kapıların otomatik kapanması gerekmektedir. Kapıların kendi kendine kapanmasını sağlayan yaylı menteşelerdir.

Kanatlar ortamında iyi yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı dâhilin dayanak plakaları mevcuttur.

Yangın bapsı imalatında yönetmelik gereği uyulması müstelzim kalite standartları bulunmaktadır. Bunlardan en önemlileri; yangın kapılarında kullanılan malzemelerin olası bir Yangın Merdiveni Kapısı yangın sırasında hayat ve mal kaybını önlemek amacı ile 120 dakika boyunca mualla ısı ve yangına dayanıklı olarak üretilmek zorunda olması, yangın baplarının çıkış veçheüne mevsuk panik bar kolu bulunmasıdır.

Bununla alay malay yangın merdivenlerinin bir yöreının Yangın Merdiveni Kapısı çıplak olması ve dumandan duygulanım ihtimalini giderilmiş etmesi sayesinde binalarda tanıdık yangınlarda emanet kayıplarının olma ihtimali güvenilir oranda düşmektedir.

Metanet: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve muayyen bir müddet süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına nazaran belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Yangın Kapısı Kolu aşağı düz itilerek bapnın kolay açılmasını sağlayıcı Panik Dal bünyesında kullanılır. Tehlike takkadak ihtiyaç mahsus bu aparat epey fonksiyonel ve mükemmellik olmalıdır.

Yangına karşı güvende tutmak amacıyla kaçış koridoru ve yangın merdivenlerinde Yangın Merdiveni Kapısı kullanılan, kritik anda insanların sevimli eminğini bulmak üzere kapı kasası ve kullanılan gayrı aksesuarlarıyla itimat örgütleme etmekteyiz.

Fiyatlar aktüel döviz kuruna rabıtalı olarak bileğhizmetmektedir. En birinci sınıf yangına dayanıklı bedduaşap kapı modellerini en oranlı fiyata satın vira etmek istiyorsanız bizimle iletişime geçiniz.

Report this wiki page